En udendørs audio-event i to københavnske parker, skabt af LIMINAL i samarbejde med det internationalt anerkendte performancekompagni Gob Squad.

Deltag gratis via din smartphone og høretelefoner på www.parklife.nu på bestemte spilletidspunkter på specifikt udvalgte steder i henholdsvis Kongens Have og H.C. Ørstedsparken.

Værkerne er på engelsk. Velegnet fra 12 år og op, men alle er meget velkomne.

TID OG STED

Mød op på følgende tidspunkter:
Perioden 3/8 til 13/8: tors, fre, lør, søndag klokken 17 i Kongens Have (her) og klokken 20.30 i H.C. Ørstedsparken (her)
Perioden 15/8 til 27/8: tirs, ons, tors, fre, lør, søndag klokken 17 Kongens Have (her) og klokken 19.30 i H.C. Ørstedsparken (her)

Vær med i en udendørsforestilling

I august 2023 har LIMINAL premiere på to originale, publikumsinddragende, lydværker eller som vi kalder det: ”audio events”, i henholdsvis H.C. Ørsteds Parken og Kongens Have centralt i København.
Det ene værk skabes af LIMINAL/Erik Pold til Kongens Have og det andet skabes af Sarah Thom og Simon Will fra den Berlin-baserede, internationale performancegruppe Gob Squad, der anses som en af de førende scenekunstgrupper i Europa.

De to audio-events består af instruktioner af publikum, som via disse instruktioner guides rundt i parken og deltager i hvad der kan minde om en sjov flash mob kombineret med en audio-walk. Oplevelsen bliver aktiv, politisk, kritisk, underholdende og overraskende. Forvent både humor og alvor, ironi kan også forekomme.
Kom og vær med, når vi undersøger hvad to parker i midten af København gemmer på af historier og muligheder.

Konger, eventyr, magt og lystfyldte stier

H.C. Ørstedsparken er døgnåben, og om formiddagen fylder børnene godt op på legepladserne, venner mødes omkring en cafe latte i parkens café, mens der om natten dukker et helt andet klientel op, da parken er Danmarks mest kendte ”gay cruising park”. Kongens Have lige rundt om hjørnet lukkes af for natten, da den ikke skal udsættes for graffiti eller uønsket adfærd i ly af mørket. Her er naturen under kontrol, flotte lige alléer og trimmede blomsterbede disciplineres strengt og symmetrisk, og de besøgende forventes at holde på formerne, mens de føler sig hyldet ind i historiens vingesus af konger, dronninger, prinsesser og prinser blandt nydelige blomsterbede og skulpturer der ophøjer mennesket over naturen.

PARKLIFE er på én gang metodisk undersøgende scenekunst og en unik oplevelse for Københavnere og turister i byen.

KREDITERING

PARKLIFE 1
Idé, tekst og speak: Erik Pold fra LIMINAL

PARKLIFE 2
Idé, tekst og speak: Sarah Thom og Simon Will fra Gob Squad
Komponist og lyddesigner: Jens Mønsted
Visuelt design: Jes Brinch
Kunstnerisk sparring: Adelaide Bentzon
Producent: Ann-Jette Caron

DATOER

Parklife

22. august 2023 - 27. august 2023
PARK

klokken 17 i Kongens Have (her) og klokken 19.30 i H.C. Ørstedsparken (her)

Parklife

15. august 2023 - 20. august 2023
PARK

klokken 17 i Kongens Have (her) og klokken 19.30 i H.C. Ørstedsparken (her)

Parklife

10. august 2023 - 13. august 2023
PARK

klokken 17 i Kongens Have (her) og klokken 20.30 i H.C. Ørstedsparken (her)

Parklife

3. august 2023 - 6. august 2023
PARK

klokken 17 i Kongens Have (her) og klokken 20.30 i H.C. Ørstedsparken (her)

Skift KATEGORI inden i citationtegnene ud med den kategori du vælger under menupunktet Events

Støttet af