To generationer mødes i en blanding af game show og deltagerbaseret scenekunst

Kom og være med til en hyggelig, sjov og eftertænksom aften når tre generationer mødes i en blanding af game-show og teater.

Hvordan tænker de generationer der er ældre eller yngre end os selv? Hvad er deres drømme, deres håb og deres frygt? Bebrejder de os noget? Ved de noget vi ikke ved? Kan de noget, vi ikke kan? Og hvem vinder i sidste ende?

Battle of the Generations har fokus på hvem vi er og hvad der forbinder og deler os på tværs af generationerne. Køn, alder, lokale tilhørsforhold, politik, kulturelle normer og virkelighedsforståelse bliver sat både i – og på – spil i et game- og quizshow, hvor udvalgte lokale borgere fra en udvalgt by eller bydel deltager aktivt på scenen.

Eventen fandt sted i sin 3. udgave den 24. februar 2023 på Baltoppen i Ballerup.

To hold af lokale borgere fra Ballerup deltog på scenen sammen med aftenens værter, performerne Erik Pold og Pernille Koch, som også står bag projektet sammen med iscenesætter Adelaide Bentzon. Værterne er begge sidst i fyrrene og repræsenterede Generation X, den for tiden omdiskuterede generation midt imellem de konkurrerende hold.

Videokunstner Helle Lyshøj skabte en ramme med video-indslag der blandt andet involverede interview med Ballerups borgmester og voxpop fra gågaden.

Battle of the Generations er et format som vi i LIMINAL har afholdt på Teater Momentum i Odense i 2018, i Bydelshuset Krydset i Esbjerg i 2021, og i Ballerup i 2023. Esbjerg-udgaven blev transmitteret som et live-stream på Youtube, og ligger stadig her (spring 33 minutter ind i videoen): https://www.youtube.com/watch?v=H8IWQPz7etw
TV2 Fyn lavede et indslag fra arrangementet i Odense som kan ses her

MEDVIRKENDE

Koncept og iscenesættelse: Erik Pold og Adelaide Bentzon
Værter: Erik Pold og Pernille Koch
Video: Helle Lyshøj
Musik: Rasmus Månsson
Live Stream i Esbjerg: Omnivox


DATOER

Battle of the Generations

Dato: 24. februar 2023
BOTG

kl. 19.30 på Baltoppen i Ballerup

Battle of the Generations

Dato: 10. juni 2021
BOTG

Live i bydelshuset KRYDSET på Stengårdsvej i Esbjerg og live-stream

Battle of the Generations

Dato: 21. april 2018
BOTG

Battle of the Generations

Dato: 20. april 2018
BOTG

 

Støttet af