To generationer mødes i en blanding af game show og deltagerbaseret scenekunst

Eventen finder sted den 10. juni 2021 kl. 20.00.
Online via en direkte live-stream her:
https://www.youtube.com/watch?v=H8IWQPz7etw

Kom og være med til en hyggelig, sjov og eftertænksom aften når tre generationer mødes i en blanding af game-show og teater.

Hvordan tænker de generationer der er ældre eller yngre end os selv? Hvad er deres drømme, deres håb og deres frygt? Bebrejder de os noget? Ved de noget vi ikke ved? Kan de noget, vi ikke kan? Og hvem vinder i sidste ende?

Battle of the Generations har fokus på hvem vi er og hvad der forbinder og deler os på tværs af generationerne. Køn, alder, lokale tilhørsforhold, politik, kulturelle normer og virkelighedsforståelse bliver sat både i og på spil i et game- og quizshow, hvor udvalgte lokale borgere fra Stengårdsvej i Esbjerg deltager aktivt på scenen.

Eventen finder sted den 10. juni 2021 kl. 20.00.

Live i bydelshuset KRYDSET på Stengårdsvej 313 i Esbjerg. Der er gratis at komme ind, men der er et begrænset antal billetter, man kan bestille billetter ved at skrive en e-mail med navn og antal billetter til: billet@liminal.dk
Vi overholder alle corona-restriktioner, og derfor skal I fremvise Corona-pas og ID ved indgangen, som vi er vant til på restauranter og andre steder.

Online via en direkte live-stream her: https://www.youtube.com/watch?v=H8IWQPz7etwyoutube

De to hold af lokale borgere kommer på scenen i bydelshuset Krydset sammen med aftenens værter, performerne Erik Pold og Pernille Koch, som også står bag projektet sammen med iscenesætter Adelaide Bentzon. Vi er alle tre sidst i fyrrene og repræsenterer generation X, generationen midt imellem de konkurrerende hold.

Videokunstner Helle Lyshøj har skabt en ramme med video-indslag der blandt andet involverer interview med borgmesteren og voxpop fra gågaden og Stengårdsvej i Esbjerg.

Projektet er en del af Projekt 6705+ Statens Kunstfond

Battle of the Generations er et format som vi i LIMINAL har testet en enkelt gang før på Teater Momentum i Odense i april måned 2018. Her gennemførte vi formatet med to generationer odenseanere i en helt skrabet udgave. TV2 Fyn lavede et indslag fra arrangementet som kan ses her

MEDVIRKENDE

Koncept og iscenesættelse: Erik Pold og Adelaide Bentzon
Værter: Erik Pold og Pernille Koch
Video: Helle Lyshøj
Live Stream: Omnivox

DATOER

Battle of the Generations

Dato: 10. juni 2021

BOTG

live i bydelshuset KRYDSET på Stengårdsvej i Esbjerg og live-stream

Battle of the Generations

Dato: 21. april 2018

kl. 16.00

BOTG

Battle of the Generations

Dato: 20. april 2018

kl. 19.30

BOTG

 

Støttet af