To generationer mødes i en blanding af game show og deltagerbaseret scenekunst

Hvordan tænker de generationer, der er ældre eller yngre end os selv? Hvad er deres drømme, deres håb og deres frygt? Bebrejder de os noget? Ved de noget vi ikke ved? Kan de noget, vi ikke kan? Og hvem vinder i sidste ende?

Præsentationen på Teater Momentum den 20. og 21. April er en pilot på projektet. Vi tester formatet på et lokalt publikum:

To hold af forskellige lokale odenseanere fra to generationer inviteres til at battle mod hinanden. Fire unge under 20 år og fire ældre over 60 kommer på scenen sammen med aftenens værter, performerne Erik Pold og Pernille Koch som styrer spillets gang.  ”Team 20-” og ”Team 60+” kæmper mod hinanden i dans, sang, teatersport eller quiz med kategorier som” find en løsning på verdens problemer” i et skævt og underholdende game show.

Er vi ved at forvandle vores samfund til ét stort game show? Og hvad sker der med taberne, når vinderne løber med det hele?

Battle of the Generations er et tankevækkende og satirisk game show, med fokus på det der forbinder og deler os på tværs af generationer.

MEDVIRKENDE

Koncept og iscenesættelse: Erik Pold og Adelaide Bentzon
Værter: Erik Pold og Pernille Koch

DATOER

Battle of the Generations

Dato: 21. april 2018

kl. 16.00

Battle of the Generations

Dato: 20. april 2018

kl. 19.30

 

Støttet af

Odense Kommune og Teater Momentum