BOUND TO FAIL

Adelaide Bentzon/Liminal præsenterer BOUND TO FAIL , hvor vi møder personerne Fay, Don og Emil, i en absurd kabaret over selv-iscenesættelse, der balancerer på kanten af det groteske. Forestillingen er inspireret, og stjæler fra film, medie-klicheer, helt almindelige neuroser, og ikke mindst følgende udsagn: Camus om [Absurdism] – Absurdism is the diffference between mans intention and the resulting chaos he encounters.

BOUND TO FAIL er en fortælling på kanten af det episke og det patetiske. Det handler om at fejle stort, og om at gå ned med skønheden i behold. Om at udleve gigantiske drømme gennem tvivlsomme forsøg, iscensættelse med et meget stort I, og om grænsen mellem det næsten virkelige og det meget kunstige. I allersidste ende handler det især om den lidt pudsige poesi, der opstår når alt er vendt på hovedet, mens man trods alt står på fødderne.

BOUND TO FAIL lader sig inspirere af kabaret, medieklicheer, umulig rock og almindeligt vanvid.

I vanlig Adelaide Bentzon’sk skæve stil blander forestillingen dans, performance, tekst og …. sang.

MEDVIRKENDE

Iscenesættelse: Adelaide Bentzon
i samarbejde med performerne: Martin Lundberg, Pernille Koch & Svend E. Kristensen
Musik: Sara Indrio og Bjørn Svin
Dramaturg: Christine Fentz
Grafik: Andreas Trägårdh

Bound to fail prolog

Erik Pold blev i forbindelse med denne produktion inviteret til at skabe et værk som prolog til den større forestilling. Prologen blev udformet som et video-performance værk, hvor Erik gik på scenen med bind for øjnene og udfører en koreografi iscenesat af hans eget alter-ego video.

DATOER

bound to fail

30. maj 2002 - 9. juni 2002
BTF

Den Anden Opera, Købenahavn

Den Anden Opera 30/5 – 9/6, 2002

supported by

Statens Scenekunstråd