STOP START PAUSE

København 4. – 18. marts, 2022 kl. 20.00 i Koncertkirken på Blågårds Plads
Køb billet

Tre performere møder publikum med hver deres mission. De vil overbevise os og hinanden om at netop deres forståelse af virkeligheden er den rigtige. De er ikke enige, men de er overbeviste og går energisk til opgaven. Væbnet med bannere, flag, symboler, fanfarer, ritualer og argumenter i massevis, involverer de publikum i den ultimative kamp om sandheden. Kampen om sandheden udfoldet fysisk på gulvet, i en avanceret form for STOP leg.

At opbygge et nyt fællesskab

Forestillingen STOP START PAUSE undersøger, hvad der sker med vores forståelse af os selv og samfundet omkring os, når vi ikke længere tror på det samme. Hvad konstruerer et fælles ’vi’, en identitet og en selvforståelse? Hvorfor og hvordan bliver for eksempel flaget, nationale symboler og ritualer vigtige for os i den virkelighed? Hvordan italesættes nationalstaten? Hvem får lov at være en del af fællesskabet; hvem inkluderes, og hvem ekskluderes? Udøver nationalstaten magt på en ny måde i den ’nye medievirkelighed’, og er vi tilfredse med den magtudøvelse? Findes der nye fællesskaber mellem det nationale og det globale?

Disse spørgsmål vil vi folde ud i en nyskabende deltagerbaseret scenekunstnerisk form, hvor visuelle, fysiske og performative aktioner, musik, sang, installationer og tekst udspiller sig omkring – og med – publikum. Vi vil bruge kunstens æstetiske rum til at træne dannelse og demokratiforståelse, med det moralske opdrag at gøre os i stand til at bevæge os ud af kriserne med en oprigtig tro på det gode fællesskab.

Det kunstneriske hold

Projektet skabes i et tæt kunstnerisk samarbejde mellem LIMINAL og kunstnerduoen Hesselholdt & Mejlvang.

Vi iscenesætter et værk med tre medvirkende performere: Pernille Koch, Johannes Lilleøre og Jupiter Child, med musik komponeret af Mika Forsling, udført blandt andet af to blæsere live på scenen og med dramaturgisk assistance fra Daniel Wedel.

MEDVIRKENDE

Medvirkende Pernille Koch, Johannes Lilleøre og Jupiter Child
Koncept Hesselholdt & Mejlvang, Erik Pold og Adelaide Bentzon
Instruktion og koreografi Erik Pold og Adelaide Bentzon
Visuelt design Hesselholdt & Mejlvang
Dramaturg Daniel Wedel
Komponist Mika Forsling
Producent Ann-Jette Caron

DATOER

STOP START PAUSE

30. marts 2022 - 31. marts 2022

SSP

Horsens Kunstmuseum

STOP START PAUSE

4. marts 2022 - 18. marts 2022

kl. 20.00

SSP

Koncertkirken på Blågårds Plads – køb billet

Skift KATEGORI inden i citationtegnene ud med den kategori du vælger under menupunktet Events

Støttet af