Museets historie om familien

Alt præsenteret i en skæg ramme……. Det er med andre ord museets rolle i vor tid, vi får vendt, og det virker faktisk ganske forfriskende”
★★★★ CPH Culture

”Denne lille filosofiske klods af en gratis forestilling fungerer ganske fint…. tager ingen tid og kræver ganske få skridt, men pointerne vil forfølge dig længe efter.”
4 ud af 5 kloaks dæksler fra Forbrugermania.com

Performanceteater på et museum i nærheden af dig

I tilbydes hermed en unik oplevelse: en forestilling tilpasset jeres lokale bymuseum, kunst- eller lokalhistoriske museum, som tager publikum med på en anderledes omvisning og forestilling i et.

Museets historie om familien blev oprindeligt skabt til Københavns Museum i forbindelse med deres udstilling om Søren Kierkegaard i september 2013. Den blev en overraskende succes og derfor har vi nu besluttet at tilbyde den som turnéforestilling i sæson 2014/15.

Familien støver
Publikum kommer på en guidet tur, hvor museets ”rengøringspersonale” ser sit snit til at overtage rollen som formidlere af museets udstilling. De kaster sig ud i fortællingen om en familie. Men er det fortællingen om en familie der var engang, eller eksisterer den stadig? Kunne det være rengøringspersonalets egen familie, eller er vi vidner til drømmen om familien?
Med Kierkegaards filosofi i baghånden er dramatiker Tomas Lagermand Lundme gået sammen med instruktør Erik Pold om at skabe en skæv, humoristisk og filosofisk performance om familien som konstruktion.

MEDVIRKENDE

Skuespillere: Birgitte Prins, Johannes Lilleøre og Casper Sloth
Komponist: Erik S. Christoffersen

pressemeddelelse

link overskriften direkte til den pdf du lægge op: husk ingen mellemrum eller æøå i fil-navnet på pdf’en

DATOER

museets historie om familien

7. september 2013 - 22. september 2013

MHOF

Københavns Museum

Skift KATEGORI inden i citationtegnene ud med den kategori du vælger under menupunktet Events

Støttet af

Statens Kunstråd, Oticon fonden, Statens Kunstfond og Københavns Scenekunstudvalg
http://www.kunst.dk http://www.kunst.dk http://www.kk.dk/da/borger