FIASKOMONOLOGERNE

–  the movie

FIASKOMONOLOGERNE er en blanding mellem film- og scenekunst. I tre monologer besøger vi tre figurer i hvert deres rum. De betror sig til kameraet, inviterer indenfor i tre fortællinger om at mislykkes, om ikke at slå til, om ikke at føle sig elsket og om at have mistet grebet.

Vi møder den ihærdige, men ikke helt slagkraftige, ejendomsmægler i de lidt for triste kontorlokaler på den perfekte beliggenhed. Vi møder partykongen, der er strandet ude i nattelivet, hvor der ikke altid er lige god forbindelse på mobilen. Og vi kommer en tur backstage på teatret, hvor teatermedarbejderen både vasker gulv, agerer sufflør og roder sig ud i noget, hun ikke skulle have gjort. Historierne er tragiske, men også til tider komiske – et tragikomisk blik på ofrene for konkurrencesamfundet reflekteret i tre menneskeskæbner.

Forestillingen spillede oprindeligt med stor succes på Teater Momentum, som stedspecifik vandreforestilling i 2014. Den genskabes nu som en unik splitscreen videoinstallation, hvor de tre monologer som forestillingen består af, filmes separat og projiceres på hver sin skærm, og monteres så monologerne fletter sig ind og ud af hinanden.

Anmelderne om FIASKOMONOLOGERNE:

“Fiaskomonologerne” er både knagende godt teater og et seriøst bud på fornyelse i scenekunsten
Gert Poder ARBEJDEREN

Nærværende intenst… Vellykket forestilling… Teater Momentums forestilling (er) ren optur. Forfriskende at blive ført rundt i byen og få serveret stedsspecifikke monologer, der automatisk anslår en autentisk stemning… De tre figurer spilles nærværende og intenst af Troels Hagen Findsen, Magnus Bruun og Marie Nørgaard. Erik Pold har med stram sans for koreografi sat i scene og Tomas Lagermand Lundme har skrevet det boblende manuskript.
★★★★★ Iben Friis Jensen FYENS STIFTSTIDENDE

FANTASTISK. Dette er et helt vildt fedt stykke. Man kommer tæt på skuespillerne og dette fører til en anden oplevelse end det almindelige teater. Jeg kan varmt anbefale dette stykke!
★★★★★★ Julie Christensen KULTURKONGEN

En fantastisk teateroplevelse med kraftfulde indtryk… En udsøgt fornøjelse!… Denne oplevelse var levende og bevægende… Utroligt modigt… Eminente og tragikomiske historier… Kan varmt anbefales.”
★★★★★★ Mikkel Jensen KULTURKONGEN

MEDVIRKENDE

Koncept og instruktion: Erik Pold

Videodesign, kamera og edit: Helle Lyshøj
Medvirkende: Pernille Koch, Magnus Bruun og Troels Hagen Findsen
Dramatiker: Tomas Lagermand Lundme

Komponist: Rumpistol (Jens Berents Christiansen)
Foto: Daniel Buckwald
Grafik: Marie Louise Heger

DATOER

fiaskomonologerne

9. april 2019 - 11. april 2019
FM

Mungo Park i Allerød

fiaskomonologerne

6. marts 2019 - 10. marts 2019
FM

Teater Momentum i Odense

fiaskomonologerne

25. september 2018 - 2. oktober 2018
FM

Bådteatret i København – Premiere d. 25. september

Turnéinformation

Kontakt: Erik Pold: erik@liminal.dk / 26830726

Støttet af

http://www.kunst.dk og Konsul Georg Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond

Oprindelig version produceret af Teater Momentum med støtte fra Odense Kommune