VERDEN ER VÆLTET


En overraskende livlig, troværdig fremstilling af en ung fyrs verden. Om ungdommens usikkerhed, om de mange iboende og boblende kræfter, og om tvivlen på, om de overhovedet kan bruges til noget. Forestillingen har direkte appel til sin aldersgruppe.
Knud Cornelius, Frederiksborg Amts Avis

Virkelighedsnær og væsentlig forestilling, der sender en lyskegle imod et underbelyst identitetskriseproblem, der måske generelt men særligt lige nu spirer i den unge, hjemsendte generation. En himmerigsmundfuld.
Morten Hede, Teateravisen

Verden er væltet er et superfedt teaterstykke, som kunne ses live online. Stykket er superrelevant for unge mennesker, og rigtig godt formidlet til dem. Det er supergodt udført af kun en skuespiller. Jeg kan varmt anbefale det.
Noam, 8. klasse.

Hvad drømmer en ung mand egentlig om i dag? Er der overhovedet plads til at drømme om fremtiden, når hverdagen er fyldt med krav, bekymringer og fremtidsfrygt? Verden er væltet er en forestilling om at finde sig selv i alle de andres fortællinger.
Tobias Shaw står alene på scenen i denne humoristisk, rørende og musikalske video-performance. Vi er på besøg under Corona lockdown hos en ung mand der jonglerer mellem at lave “content” til sin Youtube kanal, tale med sig selv i talkshowet “TALK TIME” og få irriterende Zoom opkald fra sine forældre, lærer og venner, alle ligeledes spillet af Tobias.
Forestillingen er bl.a. baseret på interviews med aldersgruppen og udformes som en collage af følelser, temaer og skiftende stemninger. Under overskrifter som ensomhed, kærlighed, lyst, venskab og tvivl giver forestillingen stemme til nogle af de tanker og følelser, der rører sig i et ungt menneske på vej til at blive voksen i begyndelsen af det 21. århundrede.

MEDVIRKENDE

Medvirkende: Tobias Shaw Petersen
Idé og iscenesættelse: Adelaide Bentzon
Tekster: Tomas Lagermand Lundme
Dramaturgi og video-koncept: Erik Pold
Sound-design, musik og sangtekster: Tobias Shaw Petersen
Videodesign: Helle Lyshøj
Teknik og afvikling: Rasmus Månsson
Streaming: Søren Knud
Instruktørassistent: Minna Højholt
Producent: Ann-Jette Caron
Bygger: Mikkjal Galan
Lyskonsulent: Martin Danielsen

DATOER

Verden er væltet

6. marts 2022 - 19. marts 2022
VEV

turné

Verden er væltet

4. oktober 2021 - 30. oktober 2021
VEV

Verden er væltet

24. marts 2021 - 25. marts 2021
VEV

LIVE-STREAMING fra Teater Zeppelin

Støttet af