K.R.O.P.

– at have eller være

En co-produktion med Secret Hotel/www.secrethotel.dk

”K.R.O.P. – at have eller være” eksponerer og dissekerer kroppen på tværs af tid og sted. Fra evolution over kropsidealer, til kønsidentitet og kropslige fremtidsvisioner i en blanding af fakta og fiktion.

“K.R.O.P.  er en performance, et foredrag ‘gone wild’. Der skabes et rum med både indtryk, underholdning, refleksion, samt stimulans af sanser og tanke, og balancerer mellem kunstnerisk oplevelse og undervisning.

“K.R.O.P. – at have eller være” perspektiverer de ideér og idealer om kroppen, som fylder i elevernes liv – de inviteres til at reflektere over kropsnormer gennem tiden, og hvad disse normer er udtryk for.Vi tilbyder forløb, der går i dybden med forestillingens emner – skræddersyet f.eks. til Almen Studieforberedelse.

“Secret Hotel dissekerer kroppen i et vellykket miks mellem teater og undervisning. Secret Hotel kommer omkring utroligt mange aspekter af kroppen i den nye forestilling Krop, som er en spændende krydsning mellem undervisning og sceneoptræden. En performancelekture – en optrædetime med masser af tankevækkende og underholdende overhead-illustrerede videns-input med koreograferede optrin og med en aktiv inddragelse af det unge publikum, der fungerer ret godt.” – Kirsten Dahl, Aarhus Stiftidende.

MEDVIRKENDE

Koncept: Christine Fentz, Adelaide Bentzon og Kasper Daugaard
Dramaturg: Christine Fentz
Iscenesættelse: Adelaide Bentzon
i samarbejde med de medvirkende: Kasper Daugaard og Pernille Koch

DATOER

Der er ingen datoer

2013-2017
Bora Bora, Kvindemuseet, Aarhus, Holstebro Balletskole, Warehouse 9, København
Turne i to sæsoner på folkeskoler i København gennem Åben Skole ordningen
Turne på Færøerne genne Listaleypurin

Salgsinformation

For køb af forestillingen kontakt: line@secrethotel.dk / +45 – 5055 6263

Støttet af

Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Aage & Johanne Louis-Hansens Fond, Tuborgfondet og Bora Bora – dans & visuelt teater

http://www.kunst.dk