FEST

– en danseforestilling for børn og voksne om livets mærkværdige fest

Det regner og regner og regner. Evald sidder i gennemblødt tøj, med vand i gummistøvlerne og en druknet hat på hovedet. Han sidder på en meget stor stol, for han føler sig uendeligt lille. Uendeligt lille, i verdens kedeligste verden, på årets dummeste dag.
Han nærmest smelter af kedsomhed, og kedsomheden bliver til en stor lodden klat på gulvet. Klatten bliver til en mand, der løfter sin hat og trækker en glaskugle frem. Evald ryster kuglen, og så begynder festen …. En fest af farver, gæster og gaver, hvor alt danser: rummet, døre, vægge, kroppene, trapperne og væsnerne i skabene.

alder

For børn 4-8 år

MEDVIRKENDE

FEST er skabt af koreograf og iscenesætter Adelaide Bentzon i samarbejde med danser Kasper Daugaard Poulsen og de andre medvirkende, Daniel Norback og Tomomi Yamauchi.
Scenografi og grafik: Rebecca Arthy
Lyddesign: Erik Christoffersen
Lysdesign: Tobias Stål
Forestillingen er co-produceret af Bora-Bora i Aarhus

DATOER

fest

18. april 2015 - 30. april 2015
fest

fest

27. januar 2015 - 5. februar 2015
fest

Skift KATEGORI inden i citationtegnene ud med den kategori du vælger under menupunktet Events

UNDERVISNINGSMATERIALE

TIL INSTITUTIONER:
I forbindelse med forestillingen har vi udviklet et inspirationsmateriale med forslag til samtaler og øvelser, I kan lave med børnene – alle øvelser tager udgangspunkt i forestillingens emner og bevægelser. Vores ærinde med forestillingen er at vise, at fantasien kan kropsliggøres! Og vi håber, at FEST kan være med til at skabe lyst til bevægelse hos jer og jeres børn.

Støttet af

Statens Kunstråd, Århus Kommune og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond