Liminal menu


Den unge generation bliver måske den første i 200 år, der bliver fattigere end deres forældre. De kommer til at få mindst ud af velfærdsstaten og tjene mindre på boligmarkedet. Eller også fortsætter væksten med at stige, og næste generation kommer alligevel til at få endnu mere? Vi taler helst ikke om penge og mange af os forstår dem heller ikke. Men hvad ville vi finde ud af, hvis vi gjorde?
VI TALER IKKE OM PENGE er et performance foredrag for unge (13-19 år), der gæstespiller på Teater Grob den 9. – 14. januar 2017.
Køb billet her

Hvad er meningen med penge? Er de gode eller onde, og hvor kommer de fra? Vi kaster os over 2000 års økonomisk historie fra oldtid til. Kan man være gavmild, når man er fattig? Var Frans af Assisi datidens største hipster? Findes der andre kapitaler end penge? Er Sugardating fuldstændig i orden, og hvad sker der egentligt, når banker laver pengemultiplikator? ALT handler om penge!

I VI TALER IKKE OM PENGE udvikler LiminalDKs iscenesætter Adelaide Bentzon sammen med de medvirkende en mikstur, der fortæller unge (13-19 år) og de voksne i deres liv, om penge på en underholdende facon, så de, og vi, endelig forstår det. Performance foredraget er en form, der formidler viden ved at vise og fortælle på samme tid. Når Adelaide Bentzon (LiminalDK) iscenesætter, får det altid en humoristisk kant. Med sig har hun de to performerne fra den populære ungdomsforestilling K.R.O.P., der handler om vores kropsopfattelse og -idealer.


Se unge fortælle om deres syn på penge i forestillingens videotrailer (video: Helle Lyshøj):Sted: Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København
Tid: D. 9.-14. januar 2017 – Man-fre kl.10 og kl.12, lør kl.17 + unge og forestilling den 10. januar kl. 19.

Kreditering:
MEDVIRKENDE: Pernille Koch og Kasper Daugaard
ISCENESÆTTELSE: Adelaide Bentzon
IDÉ: Adelaide Bentzon og Kasper Daugaard
MUSIK: Kristian Hverring/Krishve
VIDEO: Helle Lyshøj
TEKSTER: Kristina Stoltz, Johannes Lilleøre, Caroline Minor, Adelaide Bentzon, Pernille Koch og Kasper Daugaard
SCENOGRAFISK KONSULENT: Rebecca Arthy
PR: Karen Toftegaard ApS

VI TALER IKKE OM PENGE er støttet af: Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Statens Kunstfonds Musikudvalg, Aarhus Kommune, Beckett Fonden og BikubenFonden

http://www.kunst.dk