Liminal menu
HANG THE DJ
er en new rave post queer folk acid house meta club performance af Erik Pold.
Forestillingen spillede i TurboDowntown (Turbinehallernes natklub)

En late night performance, udformet som en meta natklub, en natklub der fortæller om natklubben som fænomén. Det handler om det, der foregår i natten, den alternative virkelighed, der viser sig i mørket.

Forestillingen udspiller sig bag DJ-pulten, ved bardisken og på dansegulvet i en klub, hvor publikum samles for at lytte og deltage i, hvad der viser sig at været et scenekunstnerisk eksperiment. En utraditionel teaterform og idé som blander elementer af performance, ”Live Art”, dans, tekst, video og ”DJ’ing”.

Klubkultur handler ikke kun om at være ude at score fredag aften; det er en langt større konstruktion. Et sted hvor du kan flygte fra virkeligheden, leve dine fantasier ud, skabe en fiktion omkring, hvem du er. Måske alt sammen en illusion, virkeligheden indhenter vel os alle på et tidspunkt, men i HANG THE DJ fejrer vi de fantasier, som udleves i natten.

” oh the night is my world
city life painted girls
in a day nothing matters
it's the night time that flatters”

Hovedrollerne som henholdsvis DJ og Værtinde spilles af hhv. Erik Pold og den danske performer og LiminalDK-kending Pernille Koch. Hver forestilling byder ligeledes på en stjernerække af gæsteperformere ”Club Kids”, som skifter fra weekend til weekend, blandt disse gæster kan nævnes: performeren Daniel Norback, koreograf og performer Martin Butler (NL), skuespiller Maria Rich m.fl.
Derudover medvirker dramaturg og lydkunstner Henrik Vestergaard, video kunstner Helle Lyshøj, scenograf Rebecca Arthy og lysdesigner Antonio Rodrigues.
Torsdag d. 3/5 kl. 22.30: Try-out
Fredag d. 4/5 kl. 22.30: Premiere (+Turbotown natklub til kl. 04)
Lørdag d. 5/5 kl. 22.30 (+ Special Club-night til kl. 04 med Berlinerluft 3)
Fredag d. 11/5 kl. 22.30 (+Turbotown natklub til kl. 04)
Lørdag d. 12/5 kl. 22.30 (+Turbotown natklub til kl. 04)
Onsdag d. 16/5 kl. 22.30 (+Afterparty på hemmelig location)
Fredag d. 18/5 kl. 22.30 (+Turbotown natklub til kl. 04)


Forestillingen er støttet af:
Kunstrådets Scenekunstudvalg og Københavns Kulturfond.