Liminal menu


LiminalDK præsenterer

FEST

- en danseforestilling for børn og voksne om livets mærkværdige fest
Det regner og regner og regner. Evald sidder i gennemblødt tøj, med vand i gummistøvlerne og en druknet hat på hovedet. Han sidder på en meget stor stol, for han føler sig uendeligt lille. Uendeligt lille, i verdens kedeligste verden, på årets dummeste dag.
Han nærmest smelter af kedsomhed, og kedsomheden bliver til en stor lodden klat på gulvet. Klatten bliver til en mand, der løfter sin hat og trækker en glaskugle frem. Evald ryster kuglen, og så begynder festen …. En fest af farver, gæster og gaver, hvor alt danser: rummet, døre, vægge, kroppene, trapperne og væsnerne i skabene.

For børn 4-8 årFEST er skabt af koreograf og iscenesætter Adelaide Bentzon i samarbejde med danser Kasper Daugaard Poulsen og de andre medvirkende, Daniel Norback og Tomomi Yamauchi.
Scenografi og grafik: Rebecca Arthy
Lyddesign: Erik Christoffersen
Lysdesign: Tobias Stål
FEST er støttet af Statens Kunstråd, Århus Kommune og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond. Forestillingen er co-produceret af Bora-Bora i Aarhus.

FEST spiller på Bora-bora fra d. 27. januar - 5. februar 2015
og spiller på Teater Får302 fra d. 18. april - 31. april 2015


TIL INSTITUTIONER:
I forbindelse med forestillingen har vi udviklet et inspirationsmateriale med forslag til samtaler og øvelser, I kan lave med børnene – alle øvelser tager udgangspunkt i forestillingens emner og bevægelser. Vores ærinde med forestillingen er at vise, at fantasien kan kropsliggøres! Og vi håber, at FEST kan være med til at skabe lyst til bevægelse hos jer og jeres børn.

Download materialet her