Liminal menu


BEARABLE COMPROMISE
Af Adelaide Bentzon,Pernille Koch og Donovan Flynn.

Jeg er en del af noget….det indser jeg nu. Jeg var født til forsiden af et magasin! Men det var du jo på den anden side også. Vent – det hele vender tilbage nu: Let me see you make decisions without your television. Nej! Det er slet ikke sådan det var. Udenfor er der mere af det samme, bare anderledes Det er længe siden jeg har sovet. Jeg lytter til en lyd der kommer fra et sted, jeg ikke helt kan placere, men det lyder nogenlunde sådan her: Zhhzz. Det er der vi skal hen! Bare rolig. Det bliver fint. Det er bare det at du skal først. Frankie og Alice.

BEARABLE COMPROMISE er en forestilling om et eksperiment der gik galt. En ekstrem situation og en mærkværdig konsekvens. På randen af en mindre katastrofe, befinder to personer sig sat af på et sidespor. Gennem deres veje til at finde gamle identiteter afprøves forskellige afkroge af mulige personligheder. De har hver især en erindring om hvem de burde være, og ved hjælp af forskellige fragmenter, for de efterhånden stykket en slags identitet sammen. Den ligner måske ikke helt den oprindelige, men fører dem til nye ydre og indre landskaber.

BEARABLE COMPROMISE vipper på kanten af det episke og det patetiske. Den besynderlige galgenhumor der opstår, når alt er gået ned, og proportionerne er totalt i uorden.

Målet med forestillingen har været at undersøge et scenesprog der rækker udover genredefinitioner, og hvor “ historien” er det primære. En historie fortalt som en absurd kollage gennem bevægelse, tekst og musik. Materialet er opstået i en tæt dialog mellem de tre – koreograf og performere, og er en fortsættelse af et samarbejde der begyndte i Amsterdam 1997.

BEARABLE COMPROMISE blev vist som en del af programmet “30 minutes” i Teatret Sthyr og Kjær, November 2000.

Performere: Pernille Koch og Donovan Flynn. Varighed: 31 min.
Forestillingen er skabt med støtte fra Teaterrådet